DESPRE NOI

Compania a fost lansată cu scopul de a propune soluții în sprijinul consumatorilor finali, menite să îmbunătățească calitatea și securitatea fie a domiciliului, a biroului sau a altor încaperi și scăzînd costurile personale prin ridicarea nivelului eficienței termoenergetice a încăperilor.

Sa acordat o atenție deosebită dezvoltării profesionale a angajaților nostri pentru a răspunde la un nivel performant cerințelor beneficiarului final.

Ca obiectiv pe termen lung, ne-am propus să construim o organizație de valoare, care să le ofere consumatorilor finali soluții performante, optime din punct de vedere al siguranței, în cadrul unui parteneriat bazat pe încredere reciprocă și deschidere spre cooperare.

ISTORIA COMPANIEI

2006

Are loc înființarea companiei SRL “Conplastmontaj”

De la început ne-am concentrat pe stabilirea unui sistem intern al managementului calității cu care astăzi ne mîndrim ca fiind o rețetă de succes. Practic, oferim doar cea mai bună soluție pentru o situație dată ținîd cont de necesarul construcției și preferințele clientului. Astfel, vom obține mereu rezultatul ideal.
2008

Deschiderea primului show-room în orașul Bălți

Cererea în continuă creștere pentru ferestrele și ușile ConplastMontaj din partea clienților din orașul Bălți a stat la baza deciziei noastre de a lansa un show-room și în aceasta localitate. Suntem încântați să expunem produsele noastre recunoscute pentru creativitatea, calitatea și inovația de care a dat dovadă în permanență. Sperăm ca amprenta noastră se va regăsi în cît mai multe locuințe din orșul Bălți.
2011

Avem deja 5 filiale pe teritoriul Moldovei și peste 3500 de clienți mulțumiți

Dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecvenţa definesc devotamentul și pasiunea în tot ceea ce facem. Însă CALITATEA rămâne caracteristica definitorie a companiei, certificată şi omologată la standartele naționale și internationale. Șuntem bucuroși că clienții nostri au rămas mulțumiți de produsele furnizate și că au în continuare încredere în noi și ne rămîn fideli.
2013

Are loc deschiderea unei noi secții de producere dotată cu o linie modernă de producere a Ferestrelor si Ușilor cu geam termopan, ajungînd la o capacitate de producţie de 200 unităţi pe zi

Noua hală este dotată cu o linie modernă de producere a Ferestrelor si Ușilor cu geam termopan, ajungînd la o capacitate de producţie de 200 unităţi pe zi. Aceasta fiind posibil nu doar investind în tehnologie dar, și în ce este mai important – în oameni. ConplastMontaj înseamnă dezvoltare continuă pentru a vă oferi produsele şi serviciile de care aveţi nevoie.
2016

Începutul colaborării cu partenerii din Franța, Italia și România

Produsele noastre însumează o varietate nelimitată de forme și stiluri care se potrivesc perfect oricărui concept arhitectural, de la minimalist la clasic, de la clasic la modern. De asemenea, acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort și îmbunătățesc valoarea oricărui proiect. De aceea v-om face tot posibilul ca și Partenerii din alte țări să poată avea la dispoziție toată gama noastră de produse și servicii la fel ca și cei din țară.

Echipa “Conplastmontaj” vă mulţumeşte pentru interesul arătat faţă de activităţile noastre şi vă aşteptăm să ne contactaţi pentru orice amănunt ce vă este necesar, cu promisiunea că fiecare întrebare şi solicitare a dumneavoastră va fi tratată cu toată seriozitatea.