Parteneriat

Tu proiectezi, noi producem

Lucrezi în construcții sau afaceri imobiliare? Esti arhitect sau designer de interioare? Vrei să devii distribuitor al unor produse de cea mai bună calitate? ConplastMontaj iți va fi un furnizor de încredere chiar și pentru cele mai exigente și inovatoare proiecte.

 

Poți alege dintr-o diversitate de dimensiuni, forme, culori, moduri de deschidere, materiale, combinațiile cele mai potrivite proiectelor tale!

 

Ferestrele si ușile termoizolante ConplastMontaj sunt certificate și beneficiază de marcajul calitativ SM. Paletarul conține o varietate de culori cu înfoliere pe ambele părți sau pe o parte. Feroneria  are o durabilitate de excepție, iar punctele de închidere plasate pe cele 4 laturi ale ferestrei realizează o etanseizare perfectă, precum șo siguranță sporită. Pachetul termoizolant de sticlă Glasstreosh asigură cel mai bun coeficient de izolare termică și fonică, pentru confort ambiental și liniște.

 

În plus, ConplastMontaj oferă gratuit pregătire de specialitate pentru agenții săi de vînzări și suport permanent pentru dezvoltarea activității comerciale a rețelei!

Devină partenerul nostru

Numele, prenumele *

Email *

Telefon *